България не може да бъде част от краен анти-руски съюз, както и той да се казва, и когато и да се случи...

Boris-III-620x330

   Идеята България да бъде част от накакъв краен русофобски съюз, както и той да се казва, е абсурдна. България влезе в ЕС и НАТО, но не като част от анти-руска политика. По това време и НАТО, и ЕС се сближаваха. Русия не беше враг. България не е влязла в Европа като някакъв контрапункт на Русия.
   Ако НАТО и ЕС се превърнат в русофобски организации и започнат да служат на ястребите, то България не може да остане вътре. Вероятно това дразни много психо-малцинството от яростни русофоби, но това е обективната истина. Ако не вярват, нека погледнат практиката на цар Борис. Дори като съюзник на Райха и във война със САЩ и Англия, той не обявява война на Русия. България дори запазва дипломатически отношения. България не праща войски на Източни фронт.
   Ако НАТО и ЕС толкова драстично се променят, то България ще излезе от тях. Натискът ще е двустранен. У нас русофилското мнозинство ще натиска, и рано или късно ще вземе властта. Но натиск ще има и от обратна страна. Не може да ти е съюзник някой, дето 90% от народа му симпатизира на "врага". Това е все едно САЩ и Русия да се съюзят с "Ал Кайда" в борбата срещу "Ислямска държава". Каква България в НАТО, като тук народът е русофилски и цялата държавна администрация, армия, полиция и служби, са пропити от русофили? Какъвто и контрол да имаш, не можеш да опазиш тайните на НАТО. И как ще доставяш модерно оръжие, което през Българската армия може да стигне до руснаците? Не че те си нямат оръжие, но как ви изглежда американски Ф-22 в руска лаборатория за изследване?
   България не може да бъде част от екстремно русофобски организации. Ние ще излезем от тях, ако ЕС и НАТО станат такива. И 1% психопати-русофоби не могат да обърнат това. Нито западът ще ни иска, нито ние ще го искаме...

Добри Божилов
23-04-2016

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Powered by Bullraider.com

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates