Психо-десните вдигат паметник на Рейгън... Та той е точно обратното на тях...

Роналд Рейгън е голяма историческа фигура, но още е рано за паметник. И най-малкото - не може да се издига по почин на откровени малоумници от типа да днешните психо-десни. Политиката на Рейгън е точно обратното на това, дето те го правят.

Рейгън е патриот. Счита американските НАЦИОНАЛНИ интереси за първични. Да сте видели някой психо-десен да обяви българските НАЦИОНАЛНИ интереси за първични? Всичко е слугинаж и продажничество.

Рейгън е икономически протекционист. Това е последният президент, който се е борил за американската индустрия, вкл. с търговско ембарго срещу... Япония. Попитайте какво мислят психо-десните за протекционизма.

Рейгън е противник на печатането на пари. По негово време е зверски консервативната политика на Пол Волкър, която вдига лихвите до 20%, но спасява долара като световна валута. Какво мисли Радан за днешната политика на ФЕД и на ЕЦБ?

Рейгън е противник на хомосексуалната култура. Подиграва се с тях. Какво мислят психо-десните по въпроса?

От българските партии, Рейгън е най-близък до АТАКА, макар че има някои съществени разлики. Но с останалите разликата е всеобща.

Несериозно е психо-десните да вдигат паметник на Рейгън.

Между другото, дори САЩ не са достойни за Рейгън. Всичките му съветници са в десета глуха и ги изкарват луди. Властва Буш-Клинтъновата идиотия, която фактически разрушава САЩ. А тия лудите съветници на Рейгън, са позитивни към... Путин.

Та това рече Великият ум за Рейгън, кой както иска да го разбира...

30-03-2016

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Powered by Bullraider.com

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates