Как ГЕРБ разбира "либерализацията" на тока - като плячкосване...

Като почти единствен десен мислител в България, искам остро да възразя срещу герберското разбиране за "либерализация на енергийния пазар". Либерализация означава свободен пазар, всеки предлага, всеки купува. Никой не е длъжен да купува нещо по задължение. В този случай, цените слизат до нивото на най-ниската възможна, т.е. токът би следвало да поевтинее около 3 пъти.

Прочети...

Всекиму, според Божието благоволение...

Сега, като 3 папи са го галили, предлагам да слезе от джипа за 700 хиляди евро и да се качи на "Трабанта" на Мони Паси. Това е единствения автомобил у нас, който е благословен от папа. И освен това - вече е държавен - принадлежи на Националния военно-исторически музей.

Прочети...

САЩ натириха Ердоган, чрез реч на Хилари... Искат Русия като съюзник

С изказването на Хилари Клинтън, че Русия е важна като съюзник в Сирия, и ИДИЛ са по-голяма заплаха от Башар Асад, с това изказване, САЩ по същество натириха Ердоган във военните му авантюри. Изказването не е от преди, а е точно от сега – когато основният проблем е напрежението между Русия и Турция. То не може да се тълкува по друг начин, освен като „скастряне“ от страна на САЩ на своенравния им съюзник Турция.

Прочети...

Страница 6 от 41

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates