Дайджест

Заплатите в ИТ стигат 15 000 лева, средната е 2600

Легенди се разказват за това колко високи са заплатите в ИТ сектора. Легендите се оказаха верни, показва проучване на „Мениджър” сред  HR-и, изпълнителни директори и управители. Възнагражденията стигат 15 000 лв. за ИТ директори в мобилните оператори, 7000-8000 са за колегите им в банките, а 2600 лв. е средната заплата в бранша.

Прочети...

Шокова терапия в Украйна: Драстично поскъпват лекарства, газ, алкохол и цигари

Цената на природния газ за населението на Украйна ще се повиши средно със 73%, а на топлинната енергия - с 40%. Това обяви на пресконференция в Киев министърът на финансите Александър Шлапак, предаде ИТАР-ТАСС. Повишението на цената на газа е доста над първоначално обявените 50%. Според министъра на социалната политика Людмила Денисова, ще се наложи да бъдат подпомогнати около 1 милион бедни семейства.

Прочети...

Австрийски евродепутат предизвика скандал, като сравни ЕС с нацистите


Водещ кандидат на австрийската крайнодясна "Партия на свободата" за предстоящите европейски избори беше подложен на натиск да подаде оставка заради расистки коментари и сравняване на Европейския съюз с нацистите, предаде агенция "Франс прес".

Прочети...

Руски философ размаза Кисинжър на собствения му терен...

Философът Александър Дугин отговаря на предложенията на бившия американски държавен секретар в статията му "Как да излезем от украинската криза", публикувана на 6 март във „Вашингтон Поуст”

Прочети...

Страница 8 от 9

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates