Дайджест

145 лева за винетка... честито от ГЕРБ :)

Правителството предлага увеличението да влезе в сила от 2016 г. Увеличение на цените на винетките за ползване на пътищата от следващата година обсъжда правителството. Предложени са три варианта за вдигане на цената, като в момента те се съгласуват от министрите, научи в. “24 часа” от членове на кабинета. Годишната винетка да бъде вдигната от 67 на 145 лв., или увеличението да е повече от 2 пъти, предвижда най-вероятният от обсъжданите сценарии. В същия порядък ще бъдат увеличени и стикерите за седмица и месец, които в момента са съответно 10 и 25 лв.

Прочети...

Българските политици спечелиха първо място в световната класация по некадърност!

Българските политици спечелиха първото място в традиционната класация на списание „Forbes“ за най-некадърни политически представители в света. В жестоката надпревара за те са успели да се преборят с конкурентите си от Сомалия, КНДР, Нигерия и Конго. Първото място е спечелено благодарение заслугите и усилията на цялата плеяда политици управлявали и управляващи все още България от началото на преход. Ето и критериите по-които нашите политически лъвове са успели да заемат призовото първо място:

Прочети...

Директорът на "Филхармонията" не бил изгонен от концерт в зала "България"?

Последна версия: Виктор Стоянов не е присъствал в зала "България". Изгоненият е бил друг човек. Това става ясно от информация на сайта "Славейков", който първоначално пусна новината, а след това се отрече от нея и се извини на Стоянов. Ако наистина е така, извиняваме му се и ние. Ако не е така - едно извинение повече не вреди... Все пак разумно би било за г-н Стоянов да преосмисли публичното си поведение и въвличането си в политиката, тъй като по този начин създава около себе си среда, подходяща за това дори най-малкия проблем да се превръща в огромен компромат. Така е при политиците, хората на изкуството трябва да си направят изводите...

Прочети...

Страница 1 от 9

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates