Фейсбук-клониране

Разговор на Обама с Путин - какво стои между човека и маймуната...

Обама се обажда на Путин.

О: Володя, дъщеря ми започна да учи руски, нали разбираш, някой и казал, че след Третата световна, това ще е най-разпространеният език сред оцелелите...

П: Похвално, умно момиче, сигурен съм, че ще е сред оцелелите...

О: Но един проблем възникна. Тук решаваме една викторина на руски и нещо не работи един въпрос.

П: Кой?

О: Въпросът какво стои между човека и маймуната. Ние отговаряме "милиони години еволюция". Но ни дава "грешен отговор". Нещо е сгрешено в сайта...

Прочети...

Аржентина не е фалирала, това е пропаганда на US-медии, които искат пари

Да знаете, че Аржентина не е фалирала, както ви обясняват про-западните пропагандни медии. Аржентина отказа да изпълни решение на АМЕРИКАНСКИ СЪД, което решение беше пореден опит американската правна среда да се разпорежда извън самите САЩ. Между другото има българи, екстрадирани в САЩ чрез подобно абсурдно разпростиране на решенията на американски съдилища върху България. Аржентина, като независима държава, отказа да плати 1,3 милиарда на шмекери от Уол Стрийт, които си платиха на американски съд да им издаде решение в тяхна полза.

Прочети...

Бойко се отказа да актуализира бюджета, милионерите в КТБ горят, засега...

След като за броени дни скандализира обществото и взриви социалните мрежи с опита си да открадне 5 милиарда за 2 месеца, Бойко Борисов даде "заден" и се отказа да актуализира бюджета. Депутатите на ГЕРБ няма да влизат в зала до края на мандата. Това развитие сочи, че ценните проценти, които ГЕРБ започна да губи покрай безумния законопроект са по-важни от еднократното източване на пари. Има известна логика в това, защото ако спечели властта за 4 години, ще може да източи много повече, отколкото за 2 месеца.

Прочети...

САЩ: Документът за кокаиновото минало на Бойко е истински

Документът за кокаиновото минало на Бойко Борисов е истински, посочи бившият секретар на МВР Николай Радулов. Той е потвърден и от САЩ - в информация излязла в авторитетно издание на Конгреса ("Конгрешънал Куотърли"). При това публикацията не е била посветена конкретно на Бойко, за да се търси някаква сензация, а е част от критична статия срещу президента Джордж Буш и склонността му да приема всякакви престъпници за съюзници, в името на борбата с тероризма. Освен Борисов са посочени и други подобни тъмни субекти. Същата информация е потвърдена и от изтекли през "Уикилийкс" американски официални документи.

Прочети...

Страница 1 от 187

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates