Политика

Спасяват милионерите в КТБ по време на служебното правителство, цена - 5 млрд.

Гласуването в парламента на допълнителни 5 милиарда лева, които да са на разположение на служебното правителство е част от по-голям замисъл за изплащане на всички депозити в Корпоративна банка, а не само на депозитите на бедните. Целта е необходимите пари да са готови, а след това - по време на служебното правителство, ще се инсценира нова криза около КТБ. В отговор на тази криза, правителството под някаква форма ще покрие всички депозити. Най-вероятно КТБ ще бъде национализирана, а не фалирана. В този случай държавата ще трябва да покрие всички депозити, а не само тези до 100 хиляди евро, защото банката ще продължи да работи.

Прочети...

РОДИ СЕ ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ

Ние, администраторите и членове на фейсбук групи, страници и организации с повече от 150 000 членове, обединяваме усилията си за оказване на категоричен отпор на възможността т.н. партия ГЕРБ да се върне на власт. 

Ние изразяваме възмущението си от анти-демократичния начин на управление на правителството на Бойко Борисов. Ние не желаем връщането на подслушванията, използването на репресивния апарат за разправа с политически инакомислещи, психологическия натиск и рекет срещу малкия и среден бизнес.
Ние призоваваме всички членове на нашите ФБ групи, страници и организации да осъзнаят надвисналата опасност от ремутризация и да окажат мощна съпротива с всички позволени от законите средства.
Ние потвърждаване готовност за обединени действия за противодействие в социалната мрежа и в обществото на опити на ГЕРБ и техни подставени лица да налагат норми и практики на антидемократични и нехуманни норми и практики в нашата страна.
С подписите си под тази декларация ние обявяваме създаването на ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ. Това е обединение на всички демократично мислещи българи, независимо от техните политически пристрастия, решени да се противопоставят срещу връщането на ГЕРБ на власт.

Прочети...

Разкритията около Бойко винаги спират като стигнат до най-интересното

По повод подвизите на Бареков, искам да припомня, че вероятно същите документи бяха поне в 2 центъра преди това. Сайтът "Биволъ" започна поредица от публикации по темата "Буда" и точно в най-интересния момент, спря. Вместо това закодира документите в един файл и го пусна на тълпата. Паролата им е гаранция, че няма да ги закачат. После Яне Янев се сдоби с огромна документация относно престъпното минало на Бойко. И в една нощ от "Уволнявам Бойко" стигна до "Аве Бойко". Сега наред е Бареков.

Прочети...

Служебното правителство се превърна в политическо порно, трябва да се премахне

Представянето на служебното правителство като някаква бомбастика, заканите за "смяна на политиката" и едва ли не това правителство ще прави ревизия на предишното, всичко това е изнасилване на Конституцията. Служебното правителство има за цел само и единствено да организира изборите. Него никой не го е избирал, то няма народен вот зад себе си. Когато е избиран президентът, той е избиран с други функции, народът не е избирал изпълнителна власт чрез него. Ние не сме президентска република. Потриването на ръце на разни съмнителни субекти, че "вземат властта" чрез служебното правителство е чисто политическо порно. Това правителство формално има всички правомощия, защото не може държавата да остане без правителство. Но реално това правителство има единствената и кратка програма да огранизира изборите. Нищо друго. То не може да излъчва или оттегля еврокомисари, да обръща външната политика, да сключва международни договори и да поема сериозни ангажименти.

Прочети...

Страница 7 от 14

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates