Политика

Изтече съставът служебното правителство (в сянка)

Въпреки, че съставът на официалното служебно правителство ще бъде обявен утре, Бойко Борисов вече е готов със състава на реалното правителство, което ще управлява зад гърба на кукличките на Плевнелиев. В хедкуотъра на ГЕРБ Борисов го наричал "служебно правителство в сянка". Ето ги най-важните хора в държавата в следващите 2 месеца:

Прочети...

Лекарският съюз изигра останалите бюджетни храненици и им взе 200 милиона

Българският лекарски съюз (БЛС) изнесе нагледен урок по лобиране и получаване на облаги, за сметка на останалите. Точно така се действа при демокрация - похарчват се всички пари, усвоява се всичко, затъва се в дългове, и накрая започва да се реве панически, че "болните умират", "болниците фалират", трябват пари незабавно. И политиците - уплашени преди избори, гласуват.

Прочети...

Близнашки гори за служебен премиер!

Заради бурната обществена реакция, Георги Близнашки може и да се размине с поста "служебен премиер". Както е известно, Бойко Борисов е много чувствителен на тема "народен гняв" и се измъква винаги, когато има риск от неговото избухване. Така след няколко дни на "премиерство по медиите", Близнашки май отпада. Ще сложат по-безлична фигура, която не дразни чак толкова противниците на ГЕРБ, за да може зад гърба и министрите на ГЕРБ, и основно МВР, да фалшифицират по-ефективно изборите.

Прочети...

!!!!!!!: Бареков се отказва от изборите!

Николай Бареков най-вероятно ще се откаже изобщо от участие в изборите. Такова мнение споделят някои наблюдатели. Това е причината за вчерашния очаквано-неочакван въртел на „новия Яне Янев“, който дни след като съкруши Бойко Борисов с документ за кокаиновото му минало, се извъртя и стана съюзник на ГЕРБ. Вчера на специална среща новият политик лично се извини на президента Плевнелиев за сигналите, които е подавал срещу него в прокуратурата. Ден преди това пък Бареков се извъртя и по въпроса за 3,5 милиардната актуализация на бюджета, с която ГЕРБ и ДПС искат да спасят милионерите в КТБ. Въпреки че осигури впечатляваща агитка на самия протест срещу актуализацията, след това Бареков я подкрепи на срещата при президента.

Прочети...

Прогноза: България в края на втория мандат на ГЕРБ

За който иска от сега да знае бъдещето, да му кажа какво ще е България след втория мандат на ГЕРБ:

1.Фискалният резерв ще е отново на 3 милиарда.
2.Държавният дълг ще е скочил от 20 на 40% от БВП минимум.
3.Намалелите наполовина фирми през първия мандат, ще намалеят още наполовина, т.е. ще бъдат 1/4 от тия през 2009.

Прочети...

Страница 6 от 14

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates