Политика

Бойко: Да правим биодизел от руските череши

Да правим биодизел от оставащите в България плодове и зеленчуци, които Русия блокира за внос, е предложил Бойко Борисов на кризисна среща с най-близките си експерти по икономическите въпроси. Русофобската позиция на ГЕРБ в последните години застрашава одобрението на партията на изборите, и този проблем може да ескалира, в резултат на загубите на български производители от спрения износ. 80% от населението на България са русофили и не разбират защо ЕС налага санкции на Русия, заради това, че САЩ запалиха война в Украйна.

Прочети...

Комунизма не е никъв идеал, бе педал смотан, за т`ва ли те сложѝх там?

„Комунизма не е никъв идеал, бе педал смотан, за т`ва ли те сложѝх там?“-  такива били неистовите крясъци на Бойко Борисов вчера вечерта, след грандиозния гаф на служебния премиер Близнашки, който публично обяви комунизма за „много красив идеал“. Ядосан, Борисов казал още, че му трябват реститутските „тикви“ и антикомунистите от Реформаторския блок, за да постигне сам мнозинство на изборите. Затова и похарчил много пари, та да разпадне блока и да засмуче именно „сините каски“ на Костов. И сега с комунистическия идеал на Близнашки всичко пропадало.

Прочети...

На входа на църква, Близнашки обяви комунизма за МНОГО красив идеал... :)

Още в първия си ден служебният премиер поля със студен душ цялото протестърско, НПО и реститутско воинство като обяви, че „комунизмът е МНОГО красив идеал“. Върхът на политическото порно обаче беше, че го направи малко преди да влезе в храма „Св.Ал.Невски“, където да се черкува, заедно с целия кабинет.

Прочети...

Страница 5 от 14

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates