Чутовна победа има, но не в урните... а в Посолството

Това бяха най-фалшифицираните избори в историята. ГЕРБ няма никаква победа. Те са едно политическо джудже. Това, което има, са протоколи, в които пише, че има грандиозна победа. Т.е. Цветан Цветанов е направил невиждана и рекордна до момента фалшификация, вероятно апетитът му ще се увеличи, и в бъдеще още повече ще прави.

Но защо става всичко това? То не може да стане без съгласието на БСП и на другите партии, които участват в комисиите. Защо опозицията си мълчи? Защо Цецо пише резултати, които нямат нищо общо с реалността?

Давам ви 3 секунди да помислите. Следващият текст е толкова дълъг, че да ви отнеме 3 секунди преди да идете на отговора. 3 секунди. Луна Няма да се омъжи за Баце. Сашо Диков няма да доживее 200 години. Ала бала...

Сега отговорът - Цецо си пише, защото така са наредили от Посолството. Властта у нас е наредена, изборите трябва само да я боядисат отпред. Посолството така е решило, и всички лоялни на Посолството партии, слушкат. БСП е приела ролята си на основна опозиция, и никой няма да я измести. Посолството така е казало. ГЕРБ са вовеки управляващи. Дори Реформаторите, дето останаха само с агитката на ДСБ, показват някакви абсурдно високи за тях проценти. Изобщо - Посолството е написало едни цифри, и те си се спазват на всички избори.

Помислете, възможно ли е ако 80% от народа симпатизира на Путин, което се признава от всички, дори от придворната агенция "Алфа Рисърч", та възможно ли е в тази ситуация, да има такава поддръжка за ГЕРБ? Помислете възможно ли е Фандъкова да печели от 1 тур с 60%, а от 24 районни кмета, само 2 да бъдат избрани заедно с нея? Помислете възможно ли е пародията Портних да спечели 60% на първи тур? Всички социологии даваха балотаж във Варна, дори да е прескочил, трябваше да е на 51%, не на 60!

Като национален вот, тези избори, почти на 100% повториха парламентарните. НО ТАКЪВ СЛУЧАЙ ДО СЕГА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. Два поредни избора да се с почти еднакъв резултат. Как става така? Ами става - като рече Посолството...

И най-накрая - чудовищната активност от 46%. Такава активност на местни избори НИКОГА не е имало. Малко се уплашиха от фалшификациите, та поне в София я намалиха. Защото сигурно тук са гласували не повече от 20%, та я направиха "само" на 33%.

Помислете, вижте, и си правете изводите...

Още 1 жокер. В Украйна разпределението на местата от Посолството стигна до там, че партията на министър-председателя дори не се включи в местните избори. Не участва. Но той си остава премиер :) Има ли такъв случай в историята - водеща управляваща партия с премиер да не участва на някакви избори. Чичо Сам като реши, и някои са решили да не се хабят дори... :)

Добри Божилов
27-10-2015

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Powered by Bullraider.com

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates