Ценоборци

 

Правителството, уплашено от нарастващите цени, нареди замразяването им. Притиснати от фиксирана крайна цена и увеличаващи се входни, производителии търговци започнаха да намаляват производството - за да минимизират загубите. Изправено пред дефицит, правителството нареди да не се намалява производството. За да се справят, производителите започнаха да уволняват хора - за са смъкнат малко разходите.

donation

Уплашено, че хората губят работата си, правителството забрани да се уволняват хора. Изправени пред невъзможност да работят, мнозина започнаха да закриват фирмите си. Правителството незабавно се намеси и забрани и това. Блокирани от всякъде бизнесмените започнаха да изчезват и да се скриват някъде, оставяйки всички което имат на правителството да се оправя. Правителството назначи нови полицаи, за да следят бизнесмените да не бягат. Най-притеснените бизнесмени започнаха да се самоубиват. Правителството забрани и това като зачисли полицай и психиатър до всеки бизнесмен да го наблюдават по 24 часа в денонощието. Докато правителството воюваше с опитите да се отнемат евтините стоки на заслужилия народ, от самите стоки нищо не остана не пазара, а хората се изхранваха с добива от градините си.

Накрая въпросът беше разрешен чрез трансфер на премиера в Лудогорец, където той намери ново призвание да радва народа...

05.08.2012
Добри Божилов
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Powered by Bullraider.com

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates