Бойко се отказа да актуализира бюджета, милионерите в КТБ горят, засега...

След като за броени дни скандализира обществото и взриви социалните мрежи с опита си да открадне 5 милиарда за 2 месеца, Бойко Борисов даде "заден" и се отказа да актуализира бюджета. Депутатите на ГЕРБ няма да влизат в зала до края на мандата. Това развитие сочи, че ценните проценти, които ГЕРБ започна да губи покрай безумния законопроект са по-важни от еднократното източване на пари. Има известна логика в това, защото ако спечели властта за 4 години, ще може да източи много повече, отколкото за 2 месеца.

 Борисов обяви решението си, след като днешното пленарно заседание пропадна, тъй като депутатите от ПГ на ГЕРБ не влязоха в зала. Вчера народните представители проведоха над 6-часово заседание и с гласовете на ГЕРБ и ДПС актуализацията на бюджета и тази на бюджета на НЗОК бе приета на първо четене.

От тук нататък отговорността е изцяло на БСП, заяви лидерът на ГЕРБ. БСП обаче категорично каза, че е против актуализацията и дори я бламира в бюджетната комисия.

Накратко - опитът да се спасят милионерите в КТБ като вината се хвърли върху служебното правителство, засега се отлага...

komentari.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Powered by Bullraider.com

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates