Гледайте резила на Пулев, и разбирайте какво става в държавата на Бойко – двамата са едно и също

Резилът на Кубрат Пулев е нищо за него самия, но е важен в друго – показва какво става в държавата. Случилото се с Пулев е 100% идентично на случващото се с Бойко Борисов. Грандиозен провал и впечатляваща некадърност, които се замазват с много приказки и безочие. Бойко прави точно същото като Пулев. Много приказки, малко реални действия – повечето грешни и глупави, а държавата се разпада. И после пак много приказки – разни мафиоти и комунисти са виновни, има врагове, дето рушат това дето той е „съградил“…

Прочети...

Remember…!*

    Бойко взе някаква победа на изборите, доближи се до властта, и стана много „национално отговорен“, отворен за диалог и призоваващ за подкрепа по национални приоритети. И БСП – пълни малоумници, му се „вързаха“, все едно не помнят какво ставаше само преди 3 месеца.

Прочети...

Защо КТБ е неспасяема и милионерите наистина ще пият "студена вода"

Тия дни дадох едно интервю за БГНЕС, което предизвика появата на реплика. Не бих си правил труда да и отговарям, поради простата причина, че основните си аргументи вече съм ги изразил в предното интервю. Но в репликата се съдържа и някакъв вид лична атака с теза, че съм некомпетентен и съм някакъкъв празнодумен „политически анализатор“, който търси разни народни „изедници“, за да популира на техен гръб. След подобна нападка съм длъжен да отговоря, и този път ще го направя изцяло в плоскостта на икономиката, за да се разбере кой разбира от нея и кой не. Правя го и за да защитя честта на хиляди икономисти, един от които съм. Аз съм именно икономист, магистър по икономика, а в момента дори правя докторантура – отново по икономика. Та ето - пълен разгром на несъстоятелните тези в репликата, в които демонстрирайки некомпетентност, се говори за компетентност.

Прочети...

Токът да поскъпне с 50% иска служебният министър на ГЕРБ

"Цената на тока плавно ще расте. За да изчистим нещата за година, хората ще трябва да плащат с 50% по-скъп ток. Но дори и това да стане, ако не се реформира секторът, нещата ще се повторят после. За следващата година НЕК ще натрупа 1 млрд. лева загуби. В момента компанията има пасив от 2,9 млрд. лева. Така общите загуби ще станат 4 млрд. лева, ако се продължава така".

Прочети...

Бойко си прави маникюр - снимка от пресцентъра на ГЕРБ

Официална снимка от пресцентъра на ГЕРБ доказа, че Бойко Борисов си прави маникюр, разкри Афера.бг. На нея се вижда как лидерът на най-мутренската партия открива чешмичка като предизборна проява. Качеството на снимката (вж. оригинала долу) обаче е доста високо и на нея могат да се видят  добре оформените и лакирани нокти на лявата ръка на символа на българската мъжественост в политиката.

Прочети...

Истинската социология: Народът не ще Бойко, шансът му е дребните да не влязат

Дори ако вземем най-платените про-герберски социологии, отново ще видим устойчиво мнозинство от 33:29% срещу ГЕРБ. Ако приложим по-реалистична социология, мнозинството ще стигне 40-45% срещу 30% за мутризма. Т.е. народът очевидно не иска Тиквочът да се връща. Проблемът е, че ГЕРБ са единни, и акумулират целия вот на едно място, докато противниците му са разединени. Шансът ГЕРБ да се върне се състои в това част от противниците му да не минат 4%.

Прочети...

Близнашки лично ще фалшифицира изборите

Ден след като бе признат първия провал на служебното правителство с назначаването на Красимира Медарова за главен отговорник по фалшификацията на изборите, от президентството се отказаха да правят втори опит. Вместо това работата ще бъде възложена лично на служебния премиер Близнашки. Той не е чак от ранга на Цветан Цветанов, но все пак има опит, доколкото успя да събере над 100 хиляди фалшиви подписа в подписка за референдум.

Прочети...

Страница 11 от 41

Политически блог на


Добри Божилов


Free business joomla templates